cartier Mărăști, Școala Gimnazială Alexandru Vaida Voievod

One Club One Spirit , One Taekwondo

Din anul 2012, One Taekwondo Club a devenit o emblemă a pasiunii și excelenței pentru Taekwondo în Cluj-Napoca. Cu o istorie bogată și o comunitate înflăcărată, ne-am dedicat misiunii de a promova disciplina, respectul și autodepășirea prin intermediul artei marțiale coreene a Taekwondo-ului.

La One Taekwondo Club, îmbinăm tradiția cu inovația, oferind un mediu de antrenament prietenos, dinamic și provocator unde toți cei care rezonează cu misiunea noastră pot să-și atingă potențialul maxim.

Principalele beneficii pentru copii care practică Taekwondo la clubul nostru includ:

Concentrare: Taekwondo-ul solicită atenție și concentrare, ajutând copiii să-și dezvolte abilitatea de a se concentra asupra unei sarcini și de a o finaliza cu succes.

Încredere în sine: Prin atingerea obiectivelor și depășirea provocărilor din Taekwondo, copiii câștigă încredere în propriile lor abilități și potențial, dezvoltând o imagine pozitivă despre ei înșiși.

 

Rezistență fizică: Prin antrenamentele intense și repetate, copiii își îmbunătățesc forța musculară, rezistența cardiovasculară și flexibilitatea, contribuind la o stare generală de sănătate mai bună.

Abilitățile Noastre

Abilitățile noastre sunt rezultatul unei combinații de încredere în sine de neclintit, coordonare și abilități motrice, experiență din competiții și sistemul de centură dobândită.

Încrederea în sine este esențială pentru a excela în orice domeniu, dar este deosebit de importantă în taekwondo. Când credem în noi înșine, suntem mai predispuși să ne asumăm riscuri, să depășim obstacolele și să obținem succes.

Coordonarea și abilitățile motrice sunt, de asemenea, cruciale. Acestea ne permit să executăm mișcări complexe și precise, atât în atac, cât și în apărare.

Experiența din competiții este o modalitate excelentă de a ne testa abilitățile și de a ne îmbunătăți performanțele. Când concurăm cu alți luptători, suntem nevoiți să ne adaptăm rapid la situații noi și să găsim noi strategii pentru a câștiga.

Sistemul de centură dobândită este un indicator al nivelului nostru de avansare în taekwondo. Fiecare culoare de centură reprezintă o etapă a pregătirii noastre, iar obținerea unei noi centuri este o realizare semnificativă.

Încredere în sine de neclintit
99%
Coordonare și abilități motrice
89%
Experiența din competiți
90%
Sistemul de centură dobândită
100%

Antrenorii Noștri

Antrenorii clubului One Club Taekwondo

Ionuț

Gabi

Mihai